Et spent ansikt.
Dette er en løsning av problemet.Vik: Oppnåelse av LoO (3) i løpet av skapelse av LoO.Det viste seg at jeg leste om en annen verden.Jeg liker ikke å oppleve den når jeg er fri fra formørkelser.Etter at jeg har oppnådd dette, så forsvant det alle dumheter om det hvordan jeg bør fremvise ømhet og hengivenhet.Jeg opplevde en følelse av undergang pga obligatorisk arbeid. .De søker på frihet på det samme måte som jeg.Det online selvhjelp chat rom er hensiktsmessig å skifte mellom uttrykk i løpet av uøis (se punkt 4-5).
Hun har lest alle mine dagbøker og kranglet med meg da jeg har kommet hjem veldig sent.Men jeg kan også veilede seg med et ønske til å havne til paradis.Hvorfor opplever de ikke fortvilelse av sin egen udugelighet til å overvinne NE?Men jeg liker å overvinne hindringer.Passet er ikke noe annet enn et blad for samvirkning.Nei, alt dette er et ønske til å imponere, til å vekke PE, til å oppleve tilfredsehet.En følelse av skyld blir oppdratt i alle barn: mor har ikke sovet pga deg; din bestefar har kjempet i krig for deg.Jeg ønsker å oppnå sikkerhet i det at hver egen oppfatning kan enten skapes eller fjernes.


[L_RANDNUM-10-999]