I eksemplet med at du bruker ytterdøren til å sg chat rommet forlate huset vet du ikke hvorfor.
Du mener selv du har gjort tilstrekkelige undersøkelser til å gjøre et godt valg.
Hva jeg egentlig gjorde, var å skamme meg over å være menneskelig.
I del 3 skal jeg gå mer inn på chat hotline tallene gratis hver enkelt av disse, og diskutere konkrete tiltak man kan gjøre for å ta kontroll på egen blomstring.Ungdomsårene er en svært verdifull «plastisk» periode.Når jeg har spist middag, chat-boksen for nettstedet last ned gratis skal jeg pakke treningsbaggen før jeg gjør noe annet.Skal du fortsette, trenger du en pause.Som barna deres, penger og kjærlighet til en partner.Dette læringsmaskineriet holdes kun i gang av læring, så har du et liv hvor læringskurven er flat.Til syvende og sist så er ikke våre følelser noe vi skal skamme oss over.Og husk å feire: yesass!Kroppen brytes ned under trening, og bygges opp igjen gjennom restitusjon.
Det må være en viss grad av motivasjon til å gjøre aktiviteten som skal utgjøre vanen.Selv var jeg en gang med i en løpekonkurranse og kom sist.Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten.Hele Kibsgaards artikkel var en tankevekker, men i dag vil jeg fokusere på noen få setninger helt mot slutten.Tvert imot, du skal lytte enda bedre til dem.Å møte forakt fra en person som har et helt forvrengt syn på seg selv, på deg og på verden forøvrig er ingen skam.


[L_RANDNUM-10-999]