Lot han leke med brystene mine en stund før jeg gikk kay_lee_ naken cam ned på han og gav han en god behandling, utifra stønningen hans tror jeg han var happy!
Jeg liker den godt jeg, sa jeg og slikket litt på den.
"Mamma, vet du hva den filmen går ut på?" "Nei men han fyren i butikken sa den var hysterisk morsom og anbefalte den for tenåringer".Og det er mange søte latinske jenter som er naken også.Jeg satt og koste med meg selv mens jeg så på de elskende.Sjekk litt rundt så finner du dem.Perverst og sexy på samme tid.Sug den riktig godt.Eksamen nærmer seg med stromskritt, så er nok på tide å legge seg i leseformen og begynne med litt mer systematisk lesing enn det det har blitt tid til foreløpig.Skolepike uniform, lakk kjole, høye hæler til alt selvsagt Så er i det minste noe å velge mellom Personlig foretrekker jeg korsettet eller skolepike uniformen.Har du sugd kukk før, spurte jeg.Er det ikke god pappakrem, spurte jeg.
Er du imponert eller?Så tok jeg den søte, lille stive kukken i munnen, men jeg skjønte jeg ikke kunne suge for lenge om jeg ville bli pult.Det er alltid noen som tipser så du kan se det du har lyst til.Antrekkene for imorgen er som følger: Sort korsett med strømpebånd og stay up strømper.Han hadde spurt etter dette på forhånd og han virket da veldig fornøyd.Jeg: Veltrent gutt, trener mye med vekter og spiller fotball, har for det meste barbert hode, og det hadde jeg på den tiden også!"Natta mamma sa jeg og gikk bort til senga mi og prøvde å skyve hun ut av rommet mitt, men ved et uhell skled høyrehånda mi ned fra skulderen hennes og over hele brystkassa til kanten på morgenkåpa hennes så den ene siden ble dratt.


[L_RANDNUM-10-999]