Kunne i hvert fall vært produsert i litt høyere oppløsning slik at iPhone-brukere fikk se et skarpt tekstbilde istedet for blurry oppblåst lesebilde.
Men alt dette er enkle ting å fixe for Apressen og LP så alt i alt som forventet.
Ja Nei, jeg synes også du bør lese: Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser.
Platekompaniet, hjelp og info, betaling og sikkerhet, platekompaniet - For å gi deg en bedre opplevelse av nettbutikken bruker Platekompaniet cookies.Fikk du svar på det du lurte på?Har Beast Boy mistet seg selv?Kors på halsen er også en hjelpetelefon sex offenders som bor i mitt nabolag og en chat med begrenset åpningstid. .Topp videoer, flere videoer, sE alle videoene, eR DU ET superfan?Tilbake til spørsmål og svar, les artikler om psykisk / følelser.Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt.Yngve68, var litt skuffet da dette kun visste seg å være JPG versjoner av tradisjonell papiravis.
Her er flere artikler linket til en og samme artikkel og da kan en fort ende opp med at vi lesere ikke stoler på klikk eller slutter å bruke denne funksjonen.
Har vært på sos chat, men den er bare oppe til.30.
Det kan jo være en ide å prate i den tiden det er åpent, og så avslutte før leggetid, og jobbe med å få en god søvnrytme. .Topp spill, flere spill, vIS alle spillene, videoer.Ikke alle saker lar seg klikke på heller.Jente 16 år, spørsmål, video chat-samtaler med jenter hei, jeg lurer på om det finnes en side med chat som man kan prate om ting?Spørsmål og svar psykisk / følelser finnes det noen chat der man kan prate om ting (psykisk helse).Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
[L_RANDNUM-10-999]