hvordan til å chatte med en gutt å imponere

Smil og vær hyggelig og prøv å vær deg selv.
Noen få ord fungerer fint.
Det resulterte i 27 strake "match".Ikke bruk mer enn femten minutter på Tinder om gangen.Om chat-rom er vanedannende en jente ikke vet hvem av guttene som er deg, vil hun aldri sveipe positiv vei.Velkommen til virkeligheten, både psykologer og konkurrenter har kritisert Tinder for å være useriøs, altfor kynisk og at den spiller på sex.Si noe annet enn "hei".Dere er en veldig bra side :-) Men her er problemet mitt: Jeg går i en klasse med veldig mange hyggelige gutter, gutter jeg gjerne vil bli god venn med (ikke noe mere).Det høres kanskje åpenbart ut, men mange velger å bruke filtrerte bilder på profilen sin.
Noen forslag på hva jeg kan gjøre?For å komme i kontakt med en jente eller gutt, må hun eller han ha likt ditt bildet, og du har fått en "match".Om jeg er med de blir jeg liksom stum på en måte.Spørsmål og svar sosialhjelp hvordan kan jeg snakke med og bli venn med gutter?Årsaken ligger i at appen gir brukerne muligheten til å dømme etter utseendet.


[L_RANDNUM-10-999]