Etterhvert fikk han øye på meg, og da snudde han seg raskt videre jeg gratis chat lesbisk linje tall holdt på å si "bare se men det hadde jo dama hørt, og han så vekk før jeg rakk å gi et smil eller annen invitasjon til å se videre.
Der fant vi ut at vi skulle prøve nudiststranda.
Resten av dagen ble vi liggendes og prate om hva som tente oss og jeg fikk beskjed om å ta meg en tur bortover stranda så hun kunne se hvem som fulgte med på meg.De ble så kåte at de brukte hendene sine på oss til vi begge fikk orgasme.Begge reagerte på at det var mye mannfolk der og da vi kom uti sa hun at hun ble kåt av alle mannfolka som hadde sett på henne.Vi lot kåtskapen vår vises noe, men hadde aldri sex eller ronking.Noe jeg syntes var litt artig og tar det som et kompliment da jeg syntes hun er fatnastisk.Nå om dagen med sol, varme og strender er det jo mange muligheter i Norge også.Jeg fortalte henne så om dette senere på kvelden og det ble en heftig runde med sex for å si det slikt, hun tente tydeligvis på tanken.
Det ble full runde med flere tilskuere.
Vi hadde spist middag og hun gikk på badet, jeg tror hun i et kort øyeblikk glemte at vi hadde besøk og stakk hodet ut av døren for å spørre meg om noe.
Men etter en lang kveld med fantastisk middag tuslet vi tilbake til hotellet.Svar med sitat 25-07-17, 02:34 #153, opprinnelig skrevet av sweetchristine, det mest pirrende med dette er jo "flørten" å være den som blir vist frem, og se stjålne blikk, og pirre forsiktig er noe som passer mange av oss jenter bra.Hun lå rett mot inngangen, så alle som gikk forbi kunne se "alt".Året etterpå var vi igjen i Barcelona og da trengte vi ikke diskutere hvor vi skulle legge oss til på stranda.Når jeg fikk tenkt over det i etterkant må jeg si at jeg ble mer tent på tanken enn jeg skulle trodd.På stranda kunne jeg ikke dy meg så jeg tok tak i fruen bakfra og ga henne ett langt skyss på hals og nakke mens pikken pulserte mellom rompeballene hennes.Jeg fikk klar beskjed om å sette meg opp slik at den var synlig for de som ville.En del gikk forbi, og jeg så hun fikk en del blikk.Jeg var solbrent fra dagen før, så jeg satt under tak på terrassen, litt unna, så ikke så lett å få øye på med en gang.Svar med sitat 25-07-17, 09:57 #158 gammel mann sex online Opprinnelig skrevet av frk.


[L_RANDNUM-10-999]